FAQ

Suomalaisessa keittiökulttuurissa jäteastiat on totuttu sijoittamaan tiskiallaskaapin alaosaan. Tiskiallas ja viemäröinti vievät kaapin yläosan tilan joten jäteastioiden sijoittelu on määräytynyt kaapin alaosassa. Alas sijoitetun jäteastian käyttömukavuus ei ole kovinkaan hyvä.

Keittiöt ovat kehittyneet vuosien saatossa ja uutena suuntauksena keittiöiden kääntöovet ovat korvaantuneet vetolaatikkoratkaisuilla. Vetolaatikoiden avulla kaappien sisältö saadaan paremmin esille. Valitettavasti tiskiallaskaapeissa tämä muutos on tuonut ongelman, sillä kaapinovi estää vapaan kulun jäteastioille.

Nyt vihdoinkin tähän ongelmaan on keksitty ratkaisu SmartLift™ -mekanismi!

SmartLift™ -mekanismi nostaa jäteastiat ylös automaattisesti kaapin ovea avattaessa. Ja kaapin ovea suljettaessa jäteastiat palautuvat takaisin kaapin alaosaan tiskialtaan ja viemäröinnin alapuolelle. SmartLift™ -mekanismin käyttömukavuus perustuu kaasujousen keventävään vaikutukseen.

SmartLift™

Vakio ratkaisu

Mistä voin ostaa ostaaSmartLift -mekanismismin?
– Puustellin myymälöistä tilaamalla.
Onko SmartLift -mekanismi mahdollista jälkiasentaa vanhaan keittiöön?
SmartLift -mekanismi on mahdollista jälkiasentaa Puustellin toimittamiin 60 cm leveisiin tiskiallaskaappeihin joissa on vetolaatikko.Varmista sopivuus Puustellin jälleenmyyjältä!